Pacificació del carrer Pintor Pradilla

L’Ajuntament ens ha comunicat que aquesta setmana comencen les obres al carrer Pintor Pradilla, a l’entrada principal de la nostra escola. 

L’actuació s’inscriu dintre del programa “Protegim les escoles” i pretén convertir l’espai en carrer de convivència amb el el doble objectiu de pacificar el trànsit i millorar la seguretat al voltant del centre. El projecte contempla la instal·lació de mobiliari urbà com grades i bancs, així com aparcament per a bicicletes, que permetran l’estada de les famílies i veïns. Tot i que el carrer no es tancarà al trànsit totalment, una nova senyalització reduirà la velocitat dels vehicles a un màxim de 10 km/h. 

L’adequació de l’entorn de l’escola i, especialment el carrer Pintor Pradillla, ha estat una reivindicació conjunta de l’escola, l’Associació de veïns Font d’en Fargues i l’AFA. Per la nostra banda, donem especialment la benvinguda a l’actuació i us animem a fer vostre l’espai i gaudir-ho en família un cop acabin les obres.  Està previst que s’allarguin durant un mes, aproximadament. 

L’accés a l’escola a partir de demà serà el següent:

  • Els infants d’Educació infantil i Cicle inicial realitzaran les entrades i sortides al centre educatiu per la porta del Passeig deFont d’en Fargas, 65. Només podran acompanyar a l’aula les famílies de I3.
  • Les famílies de I4 i I5 entraran a les aules a recollir als infants a les 16,25h. Un cop hagin entrat els familiars dels infants de EI (I3, I4 i I5) es realitzarà la sortida dels infants de Cicle inicial (1r i 2n) acompanyats per la mestra fins l’entrada de la porta del Passeig de Font d’en Fargas, 65 pel següent ordre 1rA, 1r B, 2n A, 2n B i 2n C.
  • Els infants de cicle mitjà i superior realitzaran les entrades i sortides per la porta del c/ Picó i Campamar, tal i com es realitza habitualment.

 Les entrades i sortides dels infants que no fan ús del servei del temps de migdia (menjador) i de les activitats extraescolars seran per la porta del Passeig de Font d’en Fargas, 65. Per a qualsevol aclariment en relació a les entrades i sortides, podeu posar-vos en contacte amb el centre educatiu.

Comissió de Camí escolar
AFA Font Fargas

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/ca/que-fem-i-per-que/urbanisme-per-als-barris/protegim-escoles

Advertisement