Menjador

Treballem conjuntament amb l’escola i l’empresa de serveis contractat PAM i PIPA per tal que , entre tots, aconseguim la millor alimentació pels nostres fills.

Contemplem el menjador com a un espai educatiu i per això, seguint la línia educativa de l’escola, hem seguit les passes addients per aconseguir un menjador sostenible.

Vetllem per tal que els productes siguin el més saludables possibles, utilitzant productes de proximitat, de temporada, i en la mesura del possible amb el certificat oficial ecològic. Per això no s’ofereix cap tipus de peix de piscifactoria, de pesca intensiva o de riu. Quan el peix es congelat pot ser: maira, lluç, palometa o caella i de cefalòpodes: anelles de calamar i daus de pota. Dues vegades al mes es cuina peix de proximitat fresc, un dia peix blau com sardina o seitó i un de peix blanc com lluç o bacallà.

Carta menjador Curs 2022-2023

Podeu consultar la Carta d’inici curs 2022-2023, amb la informació de preus i funcionament del servei de menjador.

Menú

Metodologia i monitors

Comunicació Famílies-Escola 

Cada matí de 9.30h a 11h la Míriam, Coordinadora de menjador, atendrà a les famílies telemàticament.

Podreu contactar amb la Míriam en el EMAIL i TELÈFON MÒBIL (trucada i whatsapp) que us facilitem:

TELÈFON MÒBIL: 670 60 95 41

EMAIL: coordinadoramenjadorff@gmail.com

Per qualsevol dubte, neguit o necessitat que les famílies puguin tenir més enllà de les qüestions del dia a dia de les que s’encarrega la Míriam el Grup de Menjador està a la vostra disposició a través del següent email: menjarsafontfargas@gmail.com

Horari i torns de menjador 

De 12:30 a 15:00 hores per a Educació Infantil i Educació Primària

Primer torn (12:30-13:20)

  • Els grups d’I3 dinen al menjadro a les 12.15h. Els grups de P4/P5 i els grups de 1r i 2n es van incorporant gradualment a partir de les 12.30h

Segon torn (13:50-14:50)

  • Els grups de 3r, 4t, 5è i 6è.

Horari del mes de setembre

El servei de menjador durant la jornada intensiva del mes de setembre s’oferirà de 13h a 15,30h.

La franja d’activitats de lleure gratuïta que ofereix el Departament d’Educació serà de 15.30 a 16.30h i la gestió serà amb l’empresa que porta el temps migdia al centre (Serveis Educatius Pam I Pipa), amb la supervisió d’un membre de l’equip directiu

Aspectes econòmics 

El preu de menjador, pel curs 22-23, és de 129€ mensuals per alumne. Aquesta quota inclou les despeses de tot el curs des del mes de setembre fins al mes de juny. El Consell Escolar de l’escola aprova repartir les despeses totals del curs en nou quotes, (de setembre a maig), sempre i quan es contracti aquest servei des del primer dia fins al darrer dia del curs.

IMPORTANT: SI L’ALUMNE S’INCORPORA UN COP INICIAT EL CURS HAURÀD’ABONAR L’IMPORT SENCER DEL MES DE JUNY (129).

Ès imprescindible tenir el rebut domiciliat per poder fer ús del servei de menjador. Es passarà el cobrament dels rebuts entre el 1 i el 5 de cada mes, de setembre a maig. Els rebuts retornats s’incrementaran en 2€ per les despeses bancàries i de gestió.

Els impagats es donaran automàticament de baixa del servei de menjador el dia 30 del mes no abonat i no podran fer ús d’aquest servei fins que no sigui liquidada la totalitat del deute. El compte per fer el pagament dels fixes és el compte de Pam i Pipa, gestor del servei de menjador: ES41 0081 0076 3900 0130 5131

Es poden comprar TIQUETS ESPORÀDICS. El preu de cada tiquet és de 7,10€. Cada cop que l’alumne vulgui fer ús del menjador haurà de lliurar el comprovant bancari a la coordinadora (Míriam) abans de les 10:00h. És imprescindible que al realitzar la compra dels tiquets feu constar el nom del vostre fill/a.

NOVETAT IMPORTANT: les famílies que facin ús del servei esporàdic han d’omplir el full d’inscripció a menjador.

La forma de pagament del servei de menjador  per els esporàdics és la transferència bancària i PER AVANÇAT. Tots els pagaments del menjador que es fan durant el curs escolar podran fer-se via transferència o pels caixers de Banc Sabadell sense pagar cap comissió, a l’opció de “pagament a tercers” i el codi 761.

El compte per fer el pagament dels esporàdics, és el compte de Pam i Pipa, gestor del servei de menjador: ES41 0081 0076 3900 0130 5131

Dietes especials 

Els nens que necessitin dinar de règim de forma esporàdica ho han de notificar diàriament, sempre abans de les 10h , a la Coordinadora de menjador, indicant de quin tipus de dieta es tracta. Quan es tracti de casos de règim de llarga durada caldrà presentar un certificat mèdic.

Absència per malaltia 

En cas de malaltia es retornarà l’import a partir del primer dia si la família ha fet previ avís de no assistència. Només es retornarà l’import corresponent al menjar (1’72€/dia).

Donar-se de baixa del menjador 

Per donar-se de baixa del menjador serà obligatori emplenar un full de baixa que la coordinadora de menjador facilitarà a les famílies que ho sol·licitin. Si la baixa es realitza abans del dia 15 del mes en curs  s’abonaran 15 dies del mes en curs. En cas de fer-ho després del dia 15 s’haurà d’abonar el mes sencer.

Normes de convivència

D’acord amb les NOFC (Normes d’Organització i Funcionament del Centre), si un alumne no respecta les normes de convivència podrà ser sancionat per la Comissió de Temps de Migdia i si cal no podrà fer ús d’aquest servei.

Posem a la vostra disposició el correu menjarsafontfargas@gmail.com per adreçar a la Comissió de Temps de Migdia els vostres suggeriments i també si voleu col·laborar amb nosaltres.

Pam i pipa

Reportatge sobre el menjador de l’escola i Pam i Pipa: http://www.ampafontdenfargas.cat/reportatge-sobre-menjador-lescola-pam-pipa/

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s