Mercat de joguines de segona mà, sorteig de paneres de Nadal i tabalers

joguines2La Comissió de festes de l’AMPA està preparant el mercat de joguines de segona mà i el sorteig de paneres de Nadal, que es farà el divendres 13 de desembre a les 16:45 al pati de parvulari. Si voleu col·laborar amb el mercat, podeu portar joguines i llibres de segona mà, sempre que estiguin en bon estat. Les podeu deixar en un contenidor que hi ha a consergeria, des del 27 de novembre fins a l’11 de desembre.  En el mercat es vendran les joguines recollides a preus molt econòmics. 

Sorteig de paneres de Nadal

El mateix dia també es farà el tradicional sorteig de paneres de Nadal, amb productes d’alimentació típics de les festes nadalenques, com torrons, neules, polvorons, cava, vi, etc. Us animem a col·laborar portant algun d’aquests productes per poder fer les paneres que sortejarem. Podeu deixar-los a consergeria des del 25 de novembre fins al 12 de desembre.  Els números del sorteig es vendran al pati de parvulari els dies 11 i 12 de desembre, entre 16.30 h i 16.45 h. Si en queden, també se’n vendran el mateix dia 13.

Els diners que es facin, tant en la venda de joguines com en la venda de números, aniran destinats al fons social, un fons que gestiona l’escola per poder ajudar famílies molt necessitades.

Actuació de tabalers al pati

A la mateixa tarda, la jove orquestra de tabalers de l’escola -el grup de nens i nenes que fa aquesta activitat com a extraescolar- farà una actuació, tal com ja va fer el dia de la castanyada. Us recomanem que no us la perdeu perquè estan assajant molt i ja tenen unes quantes cançons més per tocar!
 
 

Deixa un comentari