Millorem entre tots l’escola: respectem les zones d’aparcament

Benvolgudes famílies,

El curs 2017-2018 l’Escola i l’AMPA van endegar una campanya per tal de sensibilitzar a totes les famílies de la importància de respectar les zones lliures d’aparcament, donat que, sovint, les hores d´entrada i sortida generen situacions d´embussos, inseguretat i col·lapse circulatori al voltant de l´escola.

El fet d’estacionar cotxes en les zones prohibides provoca greus inconvenients i problemes a les sortides i arribades de l’autocar els dies de piscina i excursions, com també a l’entrada dels nens i nenes a l’escola als matins.

Amb l’objectiu de posar fi a aquesta problemàtica, l’Escola i l’AMPA van endegar una campanya de conscienciació per millorar aquest aspecte que té com a lema: ”I tu, on deixes el cotxe? Per a tu són cinc minuts però per a nosaltres…

http://www.ampafontdenfargas.cat/hem-engegat-campanya-tu-son-cinc-minuts/

Per aquest motiu, volem demanar la col·laboració de tothom en aquest nou curs que ara comença evitant aparcar malament en zones no habilitades a l’efecte. Millorem el funcionament de l’escola només amb un petit esforç! Respectem les zones d’aparcament!

Moltes gràcies,

L’Escola i l’AMPA

 

Més informació sobre la setmana de la mobilitat: https://www.barcelona.cat/mobilitat/ca/actualitat-i-recursos/setmana-europea-de-la-mobilitat
Crèdits: foto de portada de bcn.cat

Hi ha un comentari

Deixa un comentari