Participació al programa Manduka del Super3

Famílies,

el programa de cuina infantil Manduka, del canal de televisió Super3,  ens convida a demostrar tot allò que sabem sobre l’alimentació saludable. Us hi apunteu?

Estan preparant la 5a temporada del programa, que es gravarà entre l’abril i el maig d’aquest any, i volen oferir la possibilitat a totes les escoles de participar-hi.

Com participar?
S’ha de fer la gravació d’un vídeo (durada màxima d’un minut) cuinant una recepta per un esmorzar o berenar saludable. El vídeo és de format lliure. L’únic requisit és que estigui gravat en horitzontal!

En el vídeo poden aparèixer els infants o només les seves mans fent la preparació de la recepta. El que ens demanen és que al final apareguin fent una salutació!

Qui pot participar?
Poden participar-hi totes les classes que vulguin. Us demanem que les famílies us organitzeu i coordineu internament per escollir la recepta i fer la gravació del vídeo.

On comunicar si esteu interessats en participar?
Si esteu interessats en participar envieu un email a la Comissió de Menjador: menjarsafontfargas@gmail.com

Data límit per participar/enviar vídeos?
Teniu marge fins el 6 de maig!

Publicació dels vídeos i premis
Un cop tinguin les propostes de totes les escoles, n’escolliran 18 (les més originals, divertides,…) , una per programa, que apareixerà en pantalla. Tot i així, totes les propostes rebudes seran penjades a un lloc destacat del web del Super3.

Quan finalitzi l’emissió de tots els programes, els Súpers votaran una de les 18 propostes escollides, i la més votada guanyarà un premi de 1.000€ per invertir a l’escola.

Esperem que us engresqui la proposta!

Deixa un comentari